Ce remedii există împotriva căderii părului și cât de mult ajută tratamentele naturiste?

 

Din ce în ce mai multe persoane se confruntă cu o problemă extrem de delicată: căderea părului, iar farmaciile și magazinele sunt pline de tratamente diverse pentru a trata această problemă.

Toată lumea a încercat, măcar o singură dată unul dintre remediile naturiste contra căderii părului:

  • -ceapă
  • -ouă
  • -usturoi
  • -suc de sfeclă roșie
  • -cartofi
  • -fasole
  • -morcovi.

Medicul Felix Popescu, invitat la Star Magazin, a explicat în ce constă un implant, și anume în redistribuirea a ceea ce există deja.

”Problemele genetice pot cauza alopecia. Un hormon poate duce în funcție de sex la pilozitate. Atunci când avem un exces de testosteron, se poate duce la alopecia. Pe lângî alopecie, vom avea o serie de probleme, precum seboreea, acneea la nivelul feței și toracelui. În cazul mixedemului, pot apărea tulburări, pilozitate. Tiroida poate fi afectată doar în condițiile în care tiroida este afectată profund”, a dezvăluit doctorul Cobstantin Dumitrache.

Doctoru Mirela Miertoiu a explicat că, la femei, părul se rărește peste tot, iar stresul este unul dintre principalele cauze ale pierderii părului. De asemenea, problemele genetice, hormonale și medicale sunt principalele cauze din cauza cărora femei și bărbați își pierd părul.


”Persoana trebuie stabilizată hormonal. În șase luni, un an de zile, persoane care au stat în penitenciar au pierdut foarte mult păr”,
a dezvăluit la Antena Stars medicul Popescu, în timp ce dr. Miertoiu a explicat ce trebuie făcut pentru a împiedica alopecia, dar și cât de mult ajută tratamentele naturiste:

”Remediile naturiste ne ajută foarte puțin și trebuie să ne liniștim. Un stres poate duce la căderea părului, la creșterea celulitei, la ulcere gastrice și la căderea părului. Tratamentele cu citostatice duc la pierderea părului”, a spus  Mirela Miertoiu.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest