EXCLUSIV Ce spune Roxana Nemeş despre femeia cu care a fost surprins iubitul ei la plajă, în timp ce ea se afla la concert

 

Roxana Nemeş a oferit, în exclusivitate pentru SpyNews.ro, primele declaraţii după ce s-a speculat că iubitul ei ar înşela-o. Artista a răbufnit, după ce au apărut imagini în presă cu acesta, însoţit de o altă femeie la, în timp ce ea susţinea la concert.

Roxana Nemeş trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un afacerist cunoscut din Bucureşti, de mai bine de trei ani, iar recent au apărut zvonuri, în presă, cum că acesta ar înşelat-o. Artista a declarat, în exclusivitate pentru SpyNews.ro că nici nu se pune problema de aşa ceva.

Ba chiar mai mult. Artista are încredere deplină în partenerul ei de viaţă şi este de părere că zvonurile apărute au rolul de a propulsa o altă „vedetă” în showbiz. În ciuda despărţirilor şi certurilor pe care le-au avut în relaţie, cântăreaţa şi iubitul ei sunt mai bine ca niciodată şi este extrem de optimistă cu privire la viitorul relaţiei.

Chiar imaginile apărute în presă, îi dădeau despărţiţi pe Roxana Nemeş şi iubitul ei, cântăreaţa susţine că dacă ea munceşte, iar iubitul ei stă la plajă, nu înseamnă nicidecum că au pus punct relaţiei. 

„Oamenii mai au şi treabă. Când eu sunt plecată la treabă, oamenii nu au ce să facă şi zic gata, s-au despărţit dacă nu e cu el. Astea sunt o mie care se agaţă şi vor să pozeze şi să îşi facă imagine pe munca altora. (...)  Eu am fost la raliu, la concerte, acum sunt la emisiune, oamenii muncesc, nu stau toată ziua la plajă, iar dacă iubitul meu a stat o zi la plajă şi au stat altele agăţate, nu înseamnă ne-am despărţit. Sa creadă fiecare ce vrea. Să le ajutăm şi pe astea sa crească” a declarat Roxana Nemeş, în exclusivitate, pentru Spynews.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest