Cea mai spectaculoasă nuntă din Moldova! Invitații au rămas muți de uimire

 

O celebră cântăreaţă şi alesul inimii ei şi-au jurat iubire veşnică, într-un cadru de poveste. La fericitul eveniment, au fost prezenţi peste 400 de invitaţi care s-au bucurat de petrecerea pusă la punct în cel mai mic detaliu chiar de cei doi miri.  

Imaginile sunt spectaculoase. Într-un peisaj magic, alături de prieteni, familie și persoanele dragi, Natalia Moraru şi Radu Leonti și-au unit destinele. Invitaţii nunţii de vis s-au bucurat de atmosfera regală pe care mirii au pregătit-o pentru cea mai importantă zi din viaţa lor.

După ceremonia religioasă, invitații au fost chemați la o petrecere de zile mari organizată la un restaurant de lux din Chișinău. Mireasa a captat toată atenția prin rochia voluminoasă, unică și senzuală. Soțul ei a optat pentru o vestimentație neobișnuită și demnă de un rege veritabil. În cea mai importantă zi din viaţa ei, mireasa a ţinut să spună câteva cuvinte emoţionant.

”Îi mulţumesc mămicii mele că m-a crescut toată viaţa, mi-a dat tot şi chiar mai mult, şi mămico, sunt sigură că tăticu' ne vede şi este foarte mândru de noi”, a spus mireasa emoționată.

Prestaţiile live ale artiştilor prezenţi au oferit invitaţilor o doză bună de energie pozitivă, ce a completat perfect evenimentul.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest