Cel mai bine păzit secret a ieşit la iveală! Viorica de la Clejani are o sosie, pe care o trimite la concerte, în locul ei!

 
+2 click pentru
galerie

Viorica de la Clejani este plină de surprize! Cel mai mare secret al artistei a ieşit la iveală. Se pare că are o sosie, pe care o trimite să cânte la evenimente, în locul ei! Sursele Spynews.ro au aflat, detalii incredibile despre situaţie!

Artista obişnuieşte, la diverse evenimente, să trimită o persoană care seamănă leit cu ea şi să cânte, fără ca oamenii să-şi dea seama, că de fapt, nu este celebra artistă.

Lucrul acesta, se întâmplă, cu siguranţă, din cauza numărului mare de evenimente pe care îl are pe sezon, ajungând să nu le mai facă faţă. Iar pentru că nu doreşte să refuze nicio ofertă, Viorica de la Clejani a fost nevoită să îşi angajeze o sosie.

Nu a fost deloc uşor să găsească pe cineva care să semene cu ea, dar cu ceva ajutor din make-up artiştilor, îndrăgita interpretă de muzică lăutărească se poate lăuda cu „clona” sa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate