Cele mai mari greșeli pe care le faci cu sutienele tale. La cât timp trebuie să le speli și cum le alegi

 

Este unul dintre cele mai hulite obiecte de vestimentație, dar, cu toate acestea, nu poți renunța la el. Sutienul este prietenul și dușmanul femeilor, iar multe dintre ele nu știu nici acum să facă alegerea corectă.

Un manager al unui magazin de lenjerie intimă a explicat care sunt cele mai mari greșeli pe care le fac femeile în materie de lenjerie intimă.

Prima dintre ele și cea mai cunoscută este despre faptul că nu îți măsori bustul pe atât de des pe cât ar trebui. Schimbările de greutate și vârsta sunt lucruri care îți modifică semnificativ bustul, așa că la fiecare 6-8 luni trebuie să mergi la magazin și să îți măsoare un specialist bustul, pentru a face cea mai bună alegere.

2. Dacă sutienul nu se potrivește, este o mare șansă să nu te poți mișca așa cum trebuie. Ai nevoie de o bandă stabilă sub sâni pentru a-i putea susține.

3. Să îți strângi bretelele nu este deloc o soluție. Este important ca bretelele să fie ferme, iar partea din spate la fel.

4. Nu îți speli sutienul suficient de des. Managerul magazinului susține că un sutien trebuie spălat la fiecare trei purtări și nu trebuie niciodată luat în zile consecutive, ci purtat alternativ cu alte sutiene. La fel ca și la haine, și la sutiene trebuie să procedezi la fel și să le porți prin rotație.

5. Nu le speli corect. Este una dintre cele mai mari greșeli pe care le faci. Ideal este să folosești o pungă specială pentru spălat și să folosești la mașina de spălat un program pentru rufe delicate. Înainte de a le spăla, încheie-le și folosește un detergent special pentru lenjerie intimă.

6. Bretelele nu trebuie niciodată să te rănească pe umeri, indiferent de ce măsură porți. Iar dacă se întâmplă acest lucru, folosește niște pernuțe, informează huffingtonpost.com.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest