Celebră creatoare de modă, dată în judecată că nu a stat în carantină, după revenirea din Italia! Răzbunarea iubitului după ce l-a înşelat cu un deputat! VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Scandalul infecţiei cu coronavirus este strâns legat şi de numele unei celebre creatoare de modă. După ce a fost acuzată că şi-a părăsit fostul partener şi copiii pentru un membru al guvernului, acum fostul partener i-a facut plângere penală şi o acuză că a fost recent în Italia, iar la întoarcere nu a respectat condiţiile de carantină impuse de contextul noului virus ucigaş.

Designerul chiar a vrut să meargă în această perioadă să îşi ia copiii de la şcoală, însă, a cedat insistenţelor fostului partener, cât  şi al directoarei instituţiei, pentru că ar fi putut pune în pericol peste 100 de copii.

Maria Lucia Hohan, căci despre ea este vorba, a avut şi o reacţie acidă pe contul său de socializare, unde a încercat să explice toate cele întâmplate şi să pună totul pe seama unui scandal mediatic.   

"Acum se desfăşoară o campanie în care «soţul» meu închipuit este «eroul» care mi-a făcut plângere penală pentru că am coronavirus şi nu respect carantină. Nu este soţul meu, nu am coronavirus! Am fost nevoită să merg la institutul Matei Balş, la Poliţie, la Direcţia de Sănătate a Municipiului Bucureşti precum şi la medicul meu de familie de la Spitalul Militar pentru verificări şi avize epidemiologice pe care le am obţinut pe toate. (...) Deja au trecut 23 de zile de la întoarcere şi nu am prezentat simptome fiind în permanentă monitorizată. Am fost vizitată şi verificată de trei ori de echipaje de poliţie în decursul ultimelor două săptămâni, găsită de fiecare dată acasă – inclusiv astăzi", a mărturisit designerul.

Acuzată de adulter

Chiar dacă pe plan profesional se află în topul creatorilor de modă din lume, pe plan amoros lucrurile stau cu totul altfel. Maria Lucia Hohan a fost acuzată de fostul partener de viaţă de infidelitate. Conform informaţiilor din presă, designer-ul şi amantul s-au cunoscut anul trecut, în luna martie, iar de atunci au petrecut din ce în ce mai mult timp împreună. 

Pe lângă succesul profesional de care a dat dovadă, gurile rele nu au stat deoparte, aceasta fiind implicată într-un scandal, acuzată de către fostul soţ de infidelitate. Conform zvonurilor, Lucia Hohan şi amantul s-au cunoscut în luna martie a acestui an, de atunci formând un aşa zis cuplu.

Mai mult de atât, bărbatul cu care şi-a fi înşelat partenerul ar fi un fost deputat căsătorit şi cu trei copii. "Cunoscuta creatoare are o relaţie stabilă şi locuieşte de circa 11 ani cu soţul ei şi cei doi copii pe care îi au împreună. Gurile rele spun însă că designerul ar avea, în acelaşi timp, o relaţie secretă cu un fost deputat care, la rândul lui este căsatorit şi are copii. Cei doi s-ar fi cunoscut la Londra în primavara. (...) Se pare că ar fi fost atracţie fizică sexuală instantanee, pentru că, la numai 24 de ore după ce s-au cunoscut, ar fi petrecut o noapte fierbinte împreună. Ei ar fi plecat împreună în grabă de la petrecerea conferinţei direct la hotelul unde era cazată creatoarea. Fostul deputat ar fi părăsit camera fashionistei în jurul orelor 5:30 dimineaţa.", conform România TV. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest