Cezar Ouatu, zi de naştere memorabilă! Cum a petrecut celebrul contratenor/ VIDEO

 

Nici la împlinirea celor 40 de ani Cezar Ouatu nu a putut sta departe de microfon. Artistul şi-a încântat prietenii aflaţi alături de el cântând celebra melodie "O sole mio". Asta nu a fost tot, căci artistul a avut parte şi de o surpriză, a cântat cu una dintre cântăreţele preferate.

Şi dacă tot e vorba de cântat, nici invitaţii nu s-au lăsat mai prejos. I-au cântat artistului "La mulţi ani!", gest care l-a făcut pe artist să se emoţioneze. Şi dacă tot am vorbit despre ziua de naştere a artistului, Cezar şi-a amintit ce i-au povestit părinţii despre ziua în care a venit pe lume.

„Pot să spun doar o chestie hazlie că am ieşit direct coafat, în sensul că aveam foarte mult păr şi eram urâţel când eram mic, acum m-am mai schimbat un pic.” a spus Cezar Ouatu în urmă cu ceva timp.

Vrea să îşi refacă viaţa amoroasă după despărţirea de fosta logodnică?

Cezar Ouatu şi Andreea Vilău şi-au zis „adio” pe neaşteptate, atunci când toată lumea credea că urmează să facă nunta. Artistul a cerut-o chiar în căsătorie pe blondină, visând că alături de ea va putea să îşi întemeieze familia pe care şi-a dorit-o mereu, dar nu a fost să fie.

Recent, contratenorul a măturisit că deocamdată îşi doreşte să se axeze pe carieră, date fiind şi antecedentele pe care le are în viaţa amoroasă. Aşa că, domnişoarelor şi doamnelor, încă mai aveţi o şansă la inima celebrului contratenor!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest