Chef şi voie bună! Motiv de sărbătoare la puterea a doua pentru Simona Gherghe!

 
+3 click pentru
galerie

Cum astăzi se sărbătoreşte „Sfântul Gheorghe”, vedeta a avut doi sărbătoriţi în casă. Simona Gherghe celebrează astăzi ziua de nume, atât a soţului, cât şi a fiicei lor.

Ziua de astăzi i-a adus Simonei Gherghe două motive de sărbătoare. Este ziua de nume a soţului şi a fiicei lor, iar pentru a împărtăşi bucuria cu admiratorii ei, vedeta a postat pe social media o fotografie şi un mesaj în cinstea lor.

"EI DOI! ❤️ La mulţi ani, George şi Georgia! 🎂😘 #anageorgia #razvangeorge", a scris Simona Gherghe. 

Simona Gherghe a sărbătorit 17 ani de la prima emisie la Antena 1

"15 aprilie 2002, prima mea emisie la Antena 1, la pupitrul știrilor. Sunt fix 17 ani de atunci. Am copilărit ceva...😊 și, dacă mă gândesc la cât e de mobilă piața asta media, e chiar un record. Am mai spus-o, dacă n-am simțit să plec, înseamnă că mi-a fost bine aici. Am selectat câteva fotografii din acești 17 ani și îmi dau seama că au fost buni cu mine. Nu ușori, și cu dezamăgiri sau enervări, dar, dacă trag linie, e de bine. Și asta e cel mai important. Mulțumesc, ANTENA 1, pentru relația asta lungă și frumoasă! Și, mai ales, va mulțumesc vouă, celor de acasă, pentru că m-ați primit în sufletele voastre cu atâta căldură! ❤️”, a fost mesajul Simonei Gherghe.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest