Chisturile ovariene şi mamare dispar ca prin minune cu un singur remediu natural! Funcţionează cu adevărat

 

După o anumită vârstă, unele femei încep să aibă diverse probleme de sănătate cu sistemul reproducător şi creşte riscul de apariţie al chisturilor ovariere şi mamere.

Dacă ai între 30 și 50 de ani, nu este un lucru neobișnuit să ai un exces de țesut mamar. Tulburările tisulare trofice pot apărea însă la orice vârstă, iar din când în când formațiunile de țesut se dovedesc a fi chisturi, potrivit secretele.com.

Chisturile sunt proeminente ganglionare care se formează din cauza blocajelor glandelor. Din fericire, există un remediu natural care te va ajuta să scapi de această problemă, fără să mai cheltuieşti o mulţime de bani pe medicamente scumpe. Iată cât de uşor se prepară!

Ingrediente:

  • 50 de ml de tequila
  • 50 de ml de zeamă de lămâie
  • 50 de grame de pulpă de aloe vera (o poți extrage singur de la planta pe care o ai în casă)
  • 100 de grame de miere
  • 3-4 căței de usturoi

Mod de preparare:
 
Acest remediu natural este foarte simplu de preparat: tot ce trebuie să faci este să extragi pulpă de aloe, să o amesteci cu usturoiul curățat și zdrobit, apoi să le combini cu restul ingredientelor. Amestecă bine până la omogenizare. Compoziţia se păstrează la frigider. 

Se recomandă să consumi câte o lingură înainte de masă de seară, timp de aproximativ o lună, pentru ambele tipuri de chisturi, fie mamare, fie ovariene. 

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest