Cine a bătut-o crunt pe Nicoleta Luciu şi care a fost motivul pentru care nu a spus nimic până acum!

 

Chiar dacă a dispărut de sub lumina reflectoarelor, de ceva timp, Nicoleta Luciu încă ridica interes pentru foarte multe persoane din România. Astfel încât, admiratorii săi vor să ştie ce mai face şi ce s-a mai întâmplat cu ea, de când a decis să se retragă la Miercurea Ciuc, acolo unde stă alături de familia sa.

Nicoleta Luciu se dedică, în totalitate, vieţii de familie. Şi chiar dacă a decis să se mute departe de Bucureşti, vedeta încă păstrează legătura cu admiratorii săi din mediul online, cărora le împărtăşeşte fel şi fel de păţani, atât din prezent, cât şi din copilărie.

Astfel încât, vedeta a povestit un episod ştiut de foarte puţină lume. Nicoleta Luciu și sora ei, Iuliana, au fost bătute crunt de mama lor, după ce au găsit rezerva de bani a celei care le-a dat viaţă şi i-a risipit pe îngheţată şi gumă.

Copilărie grea din cauza tatălui

Nicoleta Luciu a recunoscut că nu a avut o copilărie ca toţi ceilalţi copii. Vedeta a mărturisit că din cauza tatălui alcoolic, scandalurile şi violenţele erau la ordinea zilei, dar cu toate acestea, regretă că a rămas singur din cauza viciului.

"Eu n-am trăit într-o familie în care iubirea să fie prezentă. Am învățat într-un liceu în care cel puțin unul dintre părinți bea din cauza sărăciei. Nu era noapte în care să nu aud că o femeie era bătută, să nu aud uși trântite sau copii plângând. Știu ce înseamnă să trăiești într-o familie în care alcoolul este o problemă. Tata avea o problemă cu alcoolul, încă are și a rămas singur. Îmi pare rău că tata a rămas singur din cauza alcoolului", a spus Nicoleta Luciu, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest