Cine s-a opus incinerării Cristinei Ţopescu. A oferit o sumă mare de bani pentru a fi înmormântată creştineşte/ VIDEO

 

Una din dorinţele Cristinei Ţopescu, legată de moartea sa, a fost să fie incinerată şi nu îngropată, aşa cum se practică, după legile creştine. Familia regretatei jurnaliste s-a conformat şi a decis să îi respecte vedetei de televiziune dorinţa împărtăşită.

Cu toate acestea, un bărbat a încercat să le înduplece pe rudele Cristinei Ţopescu să nu o incinereze, ci să o înmormânteze creştineşte. Astfel, potrivit Libertatea.ro, un fan al regretatei jurnaliste a apelat la ajutorul preotului Bisericii ”Sf. Mina”, din incinta IML ”Mina Minovici” pentru a le spune rudelor familiei ca aceasta să renunţe la a o incinera pe ziaristă.

”Vorbiți, părinte, cu ei și convingeți-i să nu o incinereze, ci să o îngroape creștinește”, i-ar fi spus enoriașul preotului în care îți pusese toate speranțele, potrivit Libertatea.ro

Mai mult de atât, se pare că bărbatul a ţinut să precizeze că este dispus să doneze 8.000 de lei familiei pentru cheltuielile de înmormântare, în cazul în care problemele financiare ar fi fost cele care le-ar fi făcut pe rude să o incinereze.

Ceremonia de a avut loc la Crematoriul din Vitan Bârzeşti, iar pe ultimul drum au fost alături câteva rude, apropiaţii, printre aceştia numărându-se şi Ştefan Bănică Jr. şi Andreea Berecleanu. Paparazzii Spynews.ro au surprins momentul în care mama Cristinei Ţopescu a coborât din maşină şi s-a îndreptat către trupul neînsufleţit al fiicei sale. Copleşită de durere, Rodica Ţopescu i-a adus fiicei sale o coroană, pe care a scris un mesaj sfâşietor: "Iubirea vieții mele, mămica".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest