Claudia Ghiţulescu divorţează! Avem filmul adulterului, secundă cu secundă! VIDEO

 

Claudia Ghiţulescu este în pragul disperării! Soţul ei a fost prins de paparazzii Spynews.ro cu o altă femeie, mai precis cu o copilă de 20 de ani. Artista a fost pusă faţă în faţă cu imaginile care îi provoacă cea mai mare suferinţă. Iar noi avem filmul adulterului, secundă cu secundă.

Claudia Ghiţulescu a intrat în convorbire directă, la Star Magazine, unde a oferit detalii despre situaţia în care se află actualmente, cât şi impactul pe care l-au avut imaginile filmate de paparazzii Spynews.ro asupra acesteia.

„Este o perioadă destul de dificilă pentru mine. Am văzut pentru prima dată ieri imaginile. M-am împăcat cu situaţia. Am refuzat să le văd, am înţeles decizia soțului meu şi puteam să merg acolo la restaurant, unde ştiu că fata asta vine de vreo doi trei ani. Pentru că am văzut postările pe facebook, pentru că se tăguia acolo. Am întâlnit-o şi eu întâmplător. Nu mi-a trecut prin cap că o copilă poate fi în stare de așa ceva, să vină în locul unde este soţia. Eu nu îmi aduc aminte, pentru că pur şi simplu se ascundea când mă vedea pe mine şi pleca. Eu sunt şocată de cât tupeu şi cât curaj să aibă să facă aşa ceva. Am înţeles că părinţii ei ştiau de situaţia asta." a mărturisit Claudia Ghiţulescu, în direct, pentru Star Magazine.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest