Claudia Pătrășcanu a leșinat pe stradă! Cu ce probleme s-a confruntat artista: „A fost o perioadă dificilă”/ VIDEO

 

Claudia Pătrășcanu a leșinat pe stradă, iar în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, vedeta a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat și cum anume a reușit să treacă peste perioada dificilă.

Numele Claudiei Pătrășcanu ocupă de ceva vreme primele pagini ale tabloidelor din cauza scandalului de proporții în care ea și Gabi Bădălău sunt protagoniști. Deși despărțirea dintre ei s-a produs cu ceva timp în urmă, cei doi încă nu pot ajunge la un punct comun în ceea ce privește custodia copiilor și partajul, astfel că întâlnirile la tribunal sunt constante de mai bine de un an și jumătate.

Chiar și așa, vedeta încearcă să își vadă de viață și să se axeze pe viața profesională pe care a neglijat-o, în timpul mariajului cu Gabi Bădălău. Înainte să se căsătorească, Claudia Pătrășcanu era un nume cunoscut în industria muzicală românească, însă după ce a dispărut din lumina reflectoarelor, cariera pe care și-o clădise a dispărut treptat, treptat.

Vedeta a povestit un incident care a avut loc chiar în perioada în care s-a lansat pe piață. Potrivit spuselor sale, pentru că se cereau anumite tipare de frumusețe, Claudia Pătrășcanu a fost nevoită să slăbească drastic, într-un timp foarte scurt, iar din cauza regimului strict, a leșinat pe stradă.

„Am avut o perioadă a lansării mele. Eram puștoaică, aveam 19 ani și am fost mai plinuță, aveam 71 de kilograme. Nici nu vreau să-mi amintesc ce făceam ca să slăbesc. Țineam tot felul de diete, unele chiar foarte grele, leșinam pe stradă. A fost o perioadă dificilă atunci în viața mea, pentru că eram destul de plinuță: 73-74 de kilograme, eram o pufoșenie și a trebuit să țin diete. E important să faci și sport”, a spus Claudia Pătrășanu pentru Antena Stars.

Cântăreața a dezvăluit că ulterior a găsit o cale ca să slăbească corect, combinând sportul cu alimentația sănătoasă: „Leșinam la propriu pe stradă. Făceam și sport, dar mă ambiționam ca să slăbesc mai repede, eram în ascensiune muzicală și trebuia să slăbesc foarte repede. Țineam tot felul de diete. Nu pot să renunț la dulciuri, atunci aveam o ambiție să slăbesc”, a mai transmis artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest