Gabi Bădălău, atac dur la adresa Claudiei Pătrășcanu: „Nu faci altceva decât să creezi în copii un conflict interior!”/ VIDEO

 
+8 click pentru
galerie

Războiul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu devine din ce în ce mai dur pe zi ce trece! După ce afaceristul nu a fost lăsat, din nou, de artistă să își ia copiii pentru a petrece timp cu ei, fiul de milionar a atacat-o dur pe încă soția lui pe contul său de socializare!

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt protagoniștii unui scandal de porporții de mai bine de un an și jumătate de când au decis să divorțeze. Întâlnirile celor doi de la tribunal pentru custodia copiilor sunt extrem de „spumoase” de fiecare dată, iar de cele care nu au loc în fața instanței, nici nu mai spunem.

Așa s-a întâmplat și de această dată când Gabi Bădălău s-a prezentat acasă la Claudia Pătrășcanu pentru a-și lua copiii un weeekend pentru a petrece timp cu ei, moment în care s-a lovit, din nou, de refuzul artistei.

Sătul să fie pus în ipostaza asta, Gabi Bădălău a publicat pe contul său de socializare câteva mesaje prin care a vrut să îi transmită Claudiei Pătrășcanu că toată expunerea relatiei defectuoase care există între ei, îi afectează direct pe copii.

„Indiferent de scenariu, atunci când îi spui copilului cât de rău a fost și este tatăl tău, te aude discutând despre asta cu cineva, nu faci altceva decât să creezi în copil un conflict interior. Copiii își iubesc ambii părinți și îi doare să vadă că aceștia sunt în război. În plus, copilul este jumătate mamă și jumătate tata, iar atunci când îl critici pe tată, implicit critici și copilu. Când îl negi pe tată, negi și o parte semnificativă din copil”, a fost o parte din mesajul publicat de Gabi Bădălău pe contul său de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest