Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău, după ce afaceristul a susținut că i-a interzis să își vadă copiii!

 

Zilele trecute s-a turnat benzină pe scandalul de proporții dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, după ce afaceristul a dezvăluit că a fost scuipat de mama copiilor lui în ziua în care trebuia să ia micuții la București pentru a putea petrece timp alături de el și că nu a fost lăsat de artistă să plece cu aceștia la Capitală! Cântăreața a reacționat și a adus noi acuzații la adresa încă soțului ei!

Aflată la Judecătoria Sectorului 6 pentru o nouă înfățișare în procesul de divorț controversat, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că speră ca instanța să hotărască într-un final ce este cel mai bine pentru copiii ei, mai ales pe baza dovezilor pe care le-a adus de-a lungul timpului împotriva lui Gabi Bădălău.

Mai mult de atât, artista a ținut să precizeze că deși a ajuns la un nivel de oboseală acut, este capabilă să meargă până în pânzele albe pentru bunăstarea celor doi micuți pe care îi are cu fostul partener de viață.

„Am obosit dar ce să fac? Mergem înainte. Normal că am obosit. Se întâmplă să se mai amâne, să se mai prelungească cu orele. Nu știu, este foarte ocupat, este prins și trebuie să îl înțelegem, eu am răbdare. Eu prima oară am fost audiată și am răspuns întrebărilor și de atunci nu mai vorbesc. Nu cer nimic, de aceea avem avocați. Tot prin acte se va realiza. (n.r. ai mai ținut legătura cu Gabi Bădălău?) Noi nu ținem legătura, nu înțeleg de ce am mai vrea din moment ce sunt jignită. Din partea mea dintotdeauna s-a dorit o relație amiabilă, nu știu el ce dorește.”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Cât despre dacă i-a interzis lui Gabi Bădălău să își ia copiii și dacă l-ar fi scuipat, artista neagă toate declarațiile fostului partener și susține că toate spusele afaceristului fac parte dintr-o strategie cu care încearcă să o denigreze în fața opiniei publice.

„Nu este adevărat, niciodată nu s-a întâmplat acest lucru, iar răspunsurile le au cei de la poliție, din județul Constanța și cei de la Protecția Copilului. Niciodată nu am refuzat să-i dau copiii, nu aș face acest lucru, dar în același timp țin cont de doleanțele copiilor mei și cunoaște foarte bine domnul Gabi această situație. El încearcă niște strategii, dar eu le consider greșite.”, a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest