Claudia Pătrășcanu, amenințată indirect de Gabi Bădălău? „Am tot primit jigniri de la diverși oameni din partea lui”/ VIDEO

 

Claudia Pătrășcanu a mărturisit că a fost amenințată de anumite cunoștințe ale lui Gabi Bădălău, în încercarea de a o intimida! Artista a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars în care a oferit amănunte incredibile despre situația în care se află cu tatăl copiilor ei.

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de a se fi încheiat. După ce zilele trecute a fost nevoie de intervenția autorităților, din cauza unui conflict de proporții care a avut loc între ei, chiar în fața casei artistei, acum apele au fost agitate și mai tare de mărturisirile făcute de artistă!

Mâhnită de faptul că Gabi Bădălău nu a vrut să petreacă timp cu copiii lui, chiar în weekend-ul în care ar fi trebuit să îi ia pe cei mici acasă la el, Claudia Pătrășcanu a lansat acuzații grave la adresa fostului partener de viață.  

„Pentru mine nu decide mama, nici prietenii, nici anturajul, absolut nimeni. Eu decid pentru mine. Îi respect pe cei din jur, dar totul până la copii.  Adică laşi orice în viaţa asta pentru copii. Gabi ştie şi i-am zis de atâtea ori! Lasă orice, orice poţi tu şi vino să-i vezi! Pentru că dorinţa lor este ca tu să vii aici să petreci cu ei. (...) Nu pot singură, am încercat pe timpul meu, să ies. I-am acordat posibilitatea asta, uşa mea a fost deschisă pentru el.”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu, amenințată indirect de Gabi Bădălău

Mai mult decât atât, deși a încercat să îl apropie mai mult de copii, Claudia Pătrășcanu nu doar că s-a lovit de un zid de indiferență din partea afaceristului, ci potrivit spuselor sale a fost jignită de mai multe persoane din anturajul lui Gabi Bădălău.

„Deşi am primit jigniri şi ameninţări în ultima perioadă de la diverşi oameni din partea lui. (...) Singură nu pot să îl ajut dacă el nu îşi doreşte. Trebuie să mai renunţe un pic, să facă ceea ce simte. Şi până la urma urmei a arătat ce simte el. El simte să îşi vadă de viaţa lui şi nu îl mai interesează nici copiii, dacă refuzi să vii să îi vezi”, a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest