Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, război total! Nici nu se pune vorba de împăcare: „Vrea să mă scoată nebună”/ VIDEO

 

La scurt timp după ce s-a aflat că Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au petrecut un weekend la munte alături de cei doi copii, în ciuda animozităților care există în prezent între ei, multă lume a crezut că se vor împăca. Aflați în fața tribunalului unde a avut loc o nouă înfățișare în procesul de divorț, ambii au negat cu vehemență zvonurile și mai mult decât atât, au lansat noi atacuri unul împotriva celuilalt!

Conflictul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu este departe de a se fi încheiat! Prezenți la o nouă înfățișare în procesul de divorț, cei doi au demontat zvonurile conform cărora ar fi îngropat securea războiului și ar fi picat la pace.

Imediat cum a ieșit din sala de judecată, Gabi Bădălău a mărturisit că nu îl mai interesează mama copiilor lui, ci prioritatea lui o reprezintă cei doi băieți și atât. Cât despre o posibilă împăcare... nu există nicio șansă.

”Nu vreau să mai discut. Nu mă interesează Claudia, mă interesează doar cum sunt copiii și atât. Totul e perfect pentru copii. Nu există, 0% șanse, nu există (n.r. o posibilă împăcare)”, a declarat Gabi Bădălău.

Aceeași idee a fost susținută și de declarațiile Claudiai Pătrăscanu care a mărturisit că nu își dorește o împăcare cu Gabi Bădălău. Și mai mult decât atât, artista a lansat un atac dur la adresa tatălui copiilor ei, mărturisind că afaceristul i-a spus că îi va scoate certificat medical pe motive că are probleme psihice pentru a putea câștiga custodia totală a fiilor lui.

”Doamne iartă-mă! (n.r. vis-a-vis de împăcare) Acum, dacă am încercat să fie bine pentru copii, nu înseamnă că ne-am și împăcat. Nu mai văd această împăcare ca și cuplu. Astăzi, în instanță, lucrurile au stat cu totul și cu totul diferit. Încerc degeaba să fac ca lucrurile să fie bine pentru copii. Susține că-mi ia copiii! M-a amenințat cu asta din anul 2019. Vrea să mă scoată nebună, să-mi scoată un certificat medical. Mi se pare un pic fabulos și de râs și asta arată că nu-ți dorește liniștea copiilor”, a declarat și Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest