Reacția acidă a Claudiei Pătrășcanu, după o nouă înfățișare la tribunal cu Gabi Bădălău: „Vrea să îmi ia copiii!”/ VIDEO

 

Aflată în fața tribunalului după ce s-a prezentat la o nouă înfățișare în procesul de divorț de Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a răbufnit și a avut o reacție acidă în ceea ce îl privește pe tatăl copiilor ei!

Claudia Pătrășcanu trece prin momente cumplite din cauza procesului de divorț de Gabi Bădălău care pare că nu mai ajunge la o concretizare. Situația devine și mai controversată cu cât chiar dacă ambii au scos la iveală detalii șocante din interiorul mariajului toxic pe care l-au avut, artista și fiul de milionar au petrecut alături de fiii lor un weekend de minune la munte, lucru care i-a făcut pe mulți să se gândească la faptul că ar fi îngropat securea războiului.  

Se pare că adevărul este cu totul și cu totul altul, iar atitudinea pe care a avut-o Claudia Pătrășcanu la ieșirea din tribunal stă drept dovadă. Artista a susținut că a greșit că a lăsat garda jos în fața lui Gabi Bădălău, care acum a apelat la fel și fel de tertipuri pentru a obține custodia totală a copiilor.  

”Îi dai unui om un deget și îți ia toată mâna. Vrea să-mi ia copiii! Am spus tot. Vrea să-mi ia copiii. Una spune la TV și alta face în instanță. Niciodată nu s-a pus problema unei împăcări. Când ești bun, ești luat de... înțelegeți? În loc să vadă binele suprem al copiilor, el își vede interesul și răutatea. Nu pot să spun ce au spus domnii judecători”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Cât despre weekend-ul petrecut împreună la munte, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că s-a simțit bine, iar motivul plecării a fost pentru a-i apropia pe cei mici de tatăl lor, care după ultimele experiențe au refuzat să mai petreacă timp în compania lui.

”A fost ok la munte. Am ok pentru că eu mi-am dorit să-i apropii pe copii, deoarece copiii nu-și mai doresc să meargă la tatăl lor și motivul îl știe și el. Cumva, am vrut și doresc în continuare să-i ajut, însă pare că tatăl dorește să-i ia de lângă mine. Cred că nu se gâdește la copii. Se gândesște să facă rău în continuare, să-mi facă mie rău, dar răul se duce către copii”, a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest