Claudia Pătrășcanu tună și fulgeră, după declarațiile făcute de Bianca Drăgușanu despre ea la XNS: „Este un nimeni și un nimic!”

 

Claudia Pătrășcanu a răspuns declarațiilor făcute de Bianca Drăgușanu, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”! Blondina a desființat-o pe încă soția lui Gabi Bădălău, dezmințind spusele artistei că ar fi prezentat un comportament indecent în fața copiilor ei! La auzirea vorbelor blondinei, cântăreața a reacționat și i-a transmis un mesaj dur!

Bianca Drăgușanu a desființat-o pe Claudia Pătrășcanu, în timpul emisiunii „Xtra Night Show”, etichetând-o pe aceasta drept „o persoană perversă”, care îi trimite mesaje „siropoase” pe contul de socializare, dar în presa lansează acuzații grave la adresa ei.

”Nu vorbim lucruri prin care să compromitem anumite situații. E cel mai penibil context pe care poate cineva să-l facă la adresa mea. Mie îmi scrie una îmi mesaje și nu știe cum să mă mai pupe pe o parte și de alta, iar pe de altă parte face afirmații răutăcioase la adresa mea. Ea vrea să mă avertizeze pe mine cât de rău este el ( n.r Gabi Bădălău), dar pe mine nu mă intersează. Trebuie să mai apară și ea cu cineva pe canapea că altfel nu o bagă nimeni în seamă (n.r referitor la comunicarea artistei cu Alex Bodi).", a spus Bianca Drăgușanu, la XNS.

Claudia Pătrășcanu tună și fulgeră, după declarațiile făcute de Bianca Drăgușanu despre ea

Claudia Pătrășcanu a avut o primă reactie pentru Spynews.ro, după declarațiile acide pe care Bianca Drăgușanu le-a făcut la adresa ei. Artista a mărtuirist ca o compătimește pe blondină, iar filmulețele care au apărut în presă cu ea „spun totul” despre aceasta.  

”Ființa aceasta este un nimeni și un nimic pentru mine. Pe unde trece, se usucă totul. Vai de sufletul ei pierdut. Filmulețele spun totul despre ea”, a fost reacția furibundă a Claudiei Pătrășcanu, după ce seara trecută Bianca Drăgușanu, la ”Xtra Night Show”, a dezmințit că ar fi prezentat un comportament indecent în fața copiilor ei, în timpul unui apel video cu Gabi Bădălău.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest