Bianca Drăgușanu i-a declarat război Claudiei Pătrășcanu: „Minte cu nerușinare. Asta are mult timp liber”/ VIDEO

 

După ce Claudia Pătrășcanu i-a acuzat pe Bianca Drăgușanu și pe Gabi Bădălău de comportament indecent în fața copiilor ei, blondina a răbufnit și i-a declarat război artistei!

Bianca Drăgușanu tună și fulgeră, după ce Claudia Pătrășcanu a facut-o praf în presă, susținând pe baza spuselor copiilor ei, că ea și Gabi Bădălău nu ar mai fi ținut cont de prezența minorilor în preajma lor, iar în timpul unui apel video ar fi prezentat un comportament indecent.

“Tatăl i-a forțat pe copii sa vorbească cu Bianca pe video. Copiii au văzut-o pe Bianca în ipostaze indecente pentru că cei mici vin și îmi povestesc, mi-a confirmat și copilul cel mare și vă dați seama ca mamă cât de disperată sunt! (...) Mi-au spus direct că au vorbit cu Bianca și că Bianca era goală și că a început Bianca să vorbească cu cel mic și să-l întrebe tot felul de lucruri și l-a întrebat și pe el”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu i-a declarat război Claudiei Pătrășcanu!

Invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Bianca Drăgușanu a infirmat toate spusele Claudiei Pătrășcanu și pe care a catalogat-o drept „o persoană perversă”.

”Minte cu o nerușinare și un teatru. Ea minte cu un tupeu fantastic. Asta are foarte mult timp liber. Se bate cu pumnul în piept că e mamă de copil și scriitoare mai nou și face scenarii de genul, ea nu știe să facă nimic altceva. (...)", a spus Bianca Drăgușanu.

Mai mult de atât, blondina a ținut să precizeze că niciodată nu a discutat cu Gabi Bădălău lucruri indecente care să îl pună în situații stânjenitoare: "Nu vorbim lucruri prin care să compromitem anumite situații. Mie îmi scrie una îmi mesaje și nu știe cum să mă mai pupe pe o parte și de alta, iar pe de altă parte face afirmații răutăcioase la adresa mea. (...) Ea vrea să mă avertizeze pe mine cât de rău este el ( n.r Gabi Bădălău), dar pe mine nu mă interesează. Trebuie să mai apară și ea cu cineva pe canapea că altfel nu o bagă nimeni în seamă (n.r referitor la mesajele dintre Claudia Pătrășcanu cu Alex Bodi).”, a mai spus Bianca Drăgușanu, în platoul emisiunii "Xtra Night Show" de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest