Cum a răspuns Bianca Drăgușanu, după ce Claudia Pătrășcanu a acuzat-o de discuții indecente cu Gabi Bădălău, în fața copiilor/ VIDEO

 

În războiul de proporții dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a mai intervenit un nume controversat: Bianca Drăgușanu! Artista i-a acuzat pe cei doi de comportament nepotrivit în fața copiilor, iar după ce afaceristul i-a „recomandat” acesteia să consulte un medic psihiatru, acum și Drăgușanca a avut o primă reacție!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt departe de a ajunge la vreun numitor comun, în ceea ce privește atât custodia copiilor pentru care se judecă în tribunale de mai bine de un an, cât și în ceea ce privește educația celor doi băieți.

Claudia Pătrășcanu a lansat o serie de acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău și a Biancăi Drăgușanu, după ce weekend-ul trecut, copiii lor au fost acasă la afacerist. Potrivit spuselor artistei, nu doar că micuții au fost neglijați, ci au fost supuși și la tratamente nepotrivite din partea tatălui lor și a blondinei, prin discuțiile indecente pe care le-ar fi purtat chiar în fața lor.

“Tatăl i-a forțat pe copii sa vorbească cu Bianca pe video. Copiii au văzut-o pe Bianca în ipostaze indecente pentru că cei mici vin și îmi povestesc, mi-a confirmat și copilul cel mare și vă dați seama ca mamă cât de disperată sunt!

M-am săturat de câte ori m-am dus la Protecția Copilului, la Poliție peste tot. Singurul lucru pe care mi l-a spus când i-am cerut să le pună centurile copiilor a fost: „Doar unul e Bădălău”. Mi-au spus direct că au vorbit cu Bianca și că Bianca era goală și că a început Bianca să vorbească cu cel mic și să-l întrebe tot felul de lucruri și l-a întrebat și pe el”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Cum a răspuns Bianca Drăgușanu, după acuzațiile aduse de Claudia Pătrășcanu

 Bianca Drăgușanu a oferit un răspuns simplu și la obiect, dezmințind toate acuzațiile  pe care Claudia Pătrășcanu i le-a adus. „Nu am avut discuții indecente”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest