Clipe de groază pentru Antonia! A fost „sechestrată” de un fan înfocat: „Mă simt în pericol”

 
+2 click pentru
galerie

Antonia este una dintre cele mai frumoase artiste din showbiz-ul autohton şi nu numai! Dar un fizic de zeiţă nu reprezintă întotdeauna un avantaj! Astfel încât, artista a trecut prin clipe de groază din cauza unui admirator obsedat!

În cadrul unei emisiuni de la un post de radio, Antonia a vorbit despre un moment de-a dretul înspăimântător, care i-a rămas adânc întipărit în minte! In urmă cu ceva timp, artista a fost contactată de un poliţist pentru a verifica dacă este în siguranţă, după ce un fan înfocat ar fi înscenat o poveste demnă de filmele de acţiune.

Se pare că o femeie s-a folosit de imaginea artistei pentru a obţine bani de la un bărbat dintr-o ţară străină, timp de şase luni. Mai mult de atât, sub identitatea Antoniei, femeia, pentru a obţine mai multă valută din partea bărbatului, i-a spus că este sechestrată în Africa, moment în care acesta a alertat autorităţile.

“S-au întâmplat chestii ciudate! M-a sunat și de la Poliție o dată… să mă întrebe dacă mă simt în pericol și zic: «De ce?». A fost o situație cu un bărbat, tot așa, din nu știu ce țară, era obsedat și era una care poate era chiar bărbat, dar îl fraierea să-i trimită bani, era prost rău de tot. Avea o istorie, vorbeau de șase luni. Falsifica poza mea și a Mayei, a fetiței mele. Trimitea pașaportul… Nu știu, niște dubioșenii… și el se ducea la Poliție și zicea: «Trebuie să o salvăm pe Antonia», spunea că eu mă prefac că sunt Antonia, că ea este Antonia. Nu, sunt bolnavi! 

Și că sunt sechestrată în Africa. A trimis poză cu o fetiță mică, internată într-un spital și a zis că e Maya. Nu vrei să știi… e o poveste întreagă”, a povestit Antonia la un post de radio.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest