Clipe de îngrijorare pentru Ioana Ginghină, din cauza coronavirusului! Se teme pentru familia ei: „Nici nu ştiu ce să scriu”

 

În România, pandemia de coronavirus a provocat multă isterie şi panică printre oameni. După ce fiecare persoană şi-a luat propriile măsuri de precauţie, cele mai multe dintre ele alegând să stea acasă, Ioana Ginghină  a venit şi ea cu propria soluţie pentru combaterea comportamentelor agitate, chiar dacă este extrem de îngrijorată pentru cei dragi.

Ioana Ginghină şi-a sfătuit admiratorii să-şi găsească pacea interioară, pentru a putea face faţă cu bine nivelului de stres pe care îl provoacă coronavirusul. Prin intermediul unui mesaj pe contul său personal, artista le-a mărturisit celor care o urmăresc că deşi şi ea este îngrijorată pentru cei dragi, încearcă să fie optimistă şi să nu se lase influenţată de isteria care s-a creat în ţară.

Mai mult de atât, vedeta şi-a sfătuit admiratorii să dea dovadă de înţelepciune şi să încerce să îşi găsească liniştea sufletească, pentru a reuşi să treacă cu bine peste toată perioada aceasta.

„Bună dimineața... nici nu știu ce să scriu. Sunt cu gândul la ai mei, sunt cu gândul la voi, sunt cu gândul peste tot. Știu că trecem și peste asta, însă trebuie să trecem cu bine! Vă doresc înțelepciune și liniște sufletească. Cred că de asta avem nevoie cel mai mult, în această perioadă... Și nu uitați să vă spălați pe mâini!”, a scris Ioana Ginghină pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest