Clipe grele în familia lui Cristi Brancu! Tatăl "Agentului VIP" s-a stins din viaţă!

 

Cristi Brancu şi Oana Turcu se aflau în vacanţă în Austria când prezentatorul a primit cumplita veste, chiar de la cea care i-a dat viaţă. Prezentatorul este încă în stare de şoc.

Sărbătorile de iarnă s-au încheiat cu o veste tragică pentru Cristi Brancu care a aflat că tatăl său s-a stins din viaţă. Constantin Brancu avea 75 de ani. A avut o carieră impresionantă în Armata Română, însă de cinci ani era imobilizat la pat din cauza unui atac vascular cerebral. Prezentatorul se afla împreună cu soţia sa în Viena în momentul în care a primit teribila veste de la mama sa. Cristi Brancu este în drum spre ţară şi se va ocupa personal de înmormântare.

"Era bolnav de mai multă vreme. Făcuse un atac vascular cerebral. Era acasă, stabil, cu toate că acum două zile a trebuit să sun la Salvarea Spitalului Militar. Nu se mai putea comunica cu el. Vreau să-i mulţumesc pentru educaţia pe care mi-a dat-o şi pentru toate momentele plăcute, luminoase din copilărie şi din adolescenţă", a declarat Cristi Brancu.

În plus acesta a postat pe contul său de Facebook un mesaj emoţionant: "Mulţumesc, tata!"


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest