Cocuţa, afectată de insultele oamenilor, la adresa ei şi a lui Boantă: “Mi-ar plăcea să îi pedepsesc pe oamenii ăştia!”

 

Cocuţa şi Bogdan Boantă au avut un conflict aprins în timpul competiţiei „Asia Express”. După toate certurile, oamenii care îi urmăreau şi susţineau, s-au întors împotriva lor şi le-au adus foarte multe injurii. 

Echipa Cobo, formată din Cocuţa şi Bogdan Boantă a fost invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, acolo unde au vorbit despre mesajele negative pe care le-au primit. Cocuţa s-a arătat extrem de dezamăgită de faptul că oamenii care o susţineau, acum o înjură şi îi spun lucruri neplăcute. Totodată, coregrafa a menţionat că este afectată, pentru că mama ei este absolut „desfigurată” de părerile negative la adresa fiicei ei.

„Ne-au făcut oamenii în toate felurile, cred că doar niște oameni reali pot face asta într-o finală. Nu ne-a mai interesat nimic, am acționat greșit dar am acționat așa cum am simțit. Încerc să mă liniștesc pentru că din fericire pentru mine și din păcate pentru ei, majoritatea oamenilor care comentează negativ și urât sunt puțin analfabeți și asta mă face să nu mă cobor la nivelul ăla. 
Din întâmplare, nu am văzut niciun mesaj scris corect gramatical. Oamenii ok și-ar canaliza energia pe echipa preferată și în loc să scrie ceva negativ și să înjure, să scrie ceva despre CRBL și Oase.

Atunci trebuie să ai o problemă gravă la cap....Dar asta se vindecă! Mi-ar plăcea să-i pedepsesc pe oamenii ăștia, nu știu cum! Mai mult mă afectează pentru că o afectează pe mama, pentru că ea a început să stea pe Facebook, eu nu prea am timp, ne mai uităm pentru că ne spun oamenii, dar mama este desfigurată, absolut...” a spus Cocuța, extrem de dezamăgită, în platoul lui Dan Capatos. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate