Cocuţa şi Bogdan Boantă, eliminaţi înainte de marea finală “Asia Express”. Declaraţii inedite: “Noi nu mai aveam miză”

 
+2 click pentru
galerie

Marea finală Asia Express va fi jucată de Oase şi CRBL şi Ruby şi Robert, după ce Bogdan şi Cocuţa au fost eliminaţi din competiţie. Invitaţi în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”, cei doi au făcut primele declaraţii după înfrângere.

Cocuţa şi Bogdan Boantă au fost eliminaţi de la “Asia Express”. Stresul şi oboseala şi-au spus cuvântul, iar cei doi s-au certat în repetate rânduri. Niciun avantaj pe care l-au căpătat pe parcursul emisiunii, nu i-a ajutat. Coregrafii au avut un conflict aprins şi au pierdut timp preţios, clasându-se pe ultimul loc. De astfel, ambii au fost conştienţi că şi-au redus singuri şansele de a fi în finală, de aceea au rămas fără miză, după cum au declarat.

„Nu este timp să bagi atâtea ore de emisie, dar oamenii trebuie să aibă puțin creier. Noi am obosit foarte tare, ne-am încărcat foarte tare și am explodat. Noi credeam că oricum suntem ultimii, noi nu mai aveam miză pentru că în capul nostru, permanent, a fost că suntem ultimii. Am stat o oră să căutăm poza, am mai văzut perechi care plecau înainte. Am clacat, a fost greu...Nu a fost ceva mult mai violent. Am clacat și na...De aici se pot trage alte concluzii, cum că nu am fost atât de nenorociți și falși” a spus Cocuța, la „Xtra Night Show”.

„Am avut și foarte multe momente în care am tăcut efectiv, stăteam și nu vorbeam unul cu altul dar nici nu ne mișcam. Recunoaștem că am pierdut pe barba noastră, nu ne ferim de lucruri. Ne-a părut rău când am ajuns la Gina, am tras o tură de plâns și ne-a trecut” a completat și Bogdan Boantă. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate