Codin Maticiuc, transformat total de când a devenit tată: „Smaranda seamănă cu bunica ei”

 
+2 click pentru
galerie

Celebrul „crai de Dorobanţi” a avut parte de o transformare de zile de mari de când s-a născut fiica sa, Smaranda. Codin Maticiuc a fost invitat în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, unde a oferit amănunte din noua lui viaţă, dar şi despre experienţa de tătic.

Codin Maticiuc a povestit cu lux de amănunte despre cum s-au schimbat lucrurile de când a apărut Smaranda pe lume. Se pare că a devenit un bărbat mult mai responsabil, încât el a fost cel care i-a dat fetiţei sale să mănânce pentru prima dată, cu seringa. Fericitul tătic a observat o asemănare izbitoare între micuţa lui şi mama sa, al cărei nume îl şi poartă, de altfel.

„Smaranda seamănă cu bunica ei, cu mama mea. Dacă tot i-a luat numele, i-a luat și un pic din chip, sper să semene cu ea și din alte puncte de vedere. E femeia alfa, ce să mai, leoaică, zodia se impune un pic. Mi-e greu să zic dacă m-am obișnuit cu asta, am 2 luni de tată, o lună am fost cu ea, după care am stat 2 săptămâni separați, am fost destul de prins. În 2 luni nu pot să zic că m-am obișnuit. Nu a putut să ia sânul în primul moment și mi-au zis că trebuie să îi dăm cu seringa. O să-i scot ochii toată viața! E o experiență impresionată, sunt primele ore, am văzut-o când s-a născut, eram acolo. Ea este cetățean american, nu am apucat să fac actele și aici. E doar cetățean american” a spus Codin Maticiuc, la „Xtra Night Show”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest