Concurentul din noul sezon „Insula Iubirii”, probleme grave cu legea! A fost condamnat la un an de închisoare! VIDEO

 

Adrian, concurentul care s-a lăsat ispitit în mai puţin de o zi, în reality show-ul „Insula Iubirii”, a fost condamnat la un an de închisoare, cu suspendare, pentru infracțiunea de purtare abuzivă.

Adrian Boțoc, partenerul Denisei în „Insula Iubirii” şi-a aflat sentinţa, după ce era cercetat într-un dosar de purtare abuzivă. Se pare că acesta a lovit un individ care a venit să petreacă în clubul în care activa drept bodyguard. În urma acestei altercaţii, Adrian a primit acum o condamnare de un an de închisoare, cu suspendare.

„În baza art. 396 alin. 2 şi 10 C.proc.pen., cu reţinerea art. 76 alin. 1 C.pen. condamnă inculpatul BOŢOC ADRIAN-DANIEL, la pedeapsa de 1 an închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă, prev. de art. 296 alin. 2 rap. la art. 193 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 75 alin. 1 lit. a) C.pen. În temeiul art. 91 C.pen. suspendă executarea pedepsei de 1 an închisoare sub supraveghere pe o durată de 2 ani, termen de supraveghere stabilit conform art. 92 C.pen., care se va calcula de la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare. În temeiul art. 93 alin. (1) C.pen. impune inculpatului respectarea următoarelor măsuri de supraveghere pe durata termenului de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Cluj, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În temeiul art. 93 alin. 2 lit. b) C.pen. impune inculpatului să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către serviciul de probaţiune sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate”, se arată în sentință, potrivit ziardecluj.ro.

Deşi inițial era vorba să achite și 40.000 de lei bărbatului pe care l-a lovit, după ce acesta și-a retras pretențiile, judecătoria Cluj-Napoca a decis ca Adrian să lucreze 60 de zile în folosul comunității, la o biserică locală sau la primărie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest