Conflict de zile mari la „Dragoste fără secrete”! Mădălin şi Alexandru, replici acide după ce s-a aflat de relaţia ascunsă a Nicoletei!

 
+2 click pentru
galerie

După ce s-a aflat faptul că Nicoleta a avut o relaţie ascunsă cu Alexandru, un alt concurent de la „Dragoste fără secrete”, Mădălin a luat-o razna de nervi! Cei doi bărbaţi și-au aruncat replici dure, fără să ţină cont că sunt filmaţi non-stop.

Înainte de începerea emisiunii „Dragoste fără secrete”, se pare că Nicoleta a avut o relaţie cu Alexandru, iar lucrurile între ea şi Mădălin s-au schimbat radicat. Atât fostul, cât şi actualul iubit şi-au aruncat replici acide, din cauza Nicoletei.

„Nu știți cât s-a rugat fetița asta de mine să intru cu ea în emisiune. Nu mă comport în niciun fel. Eu nu mă bag peste tine, dacă Nicoleta a zis că a avut o relație cu tine...Noi a vorbit și înainte și ți-am zis foarte clar. Spune-i Nicoletei că nu-ți pasă de ea, ci doar de Mădălina. Tu nu știi să alegi o femeie, ești ba cu una, ba cu alta! Ai amăgit-o și i-ai zis că după emisiune o să fiți împreună. Tu vrei să-ți faci o imagine de afemeiat, eu am venit să-mi fac o imagine de băiat bun. Că voi aveți o relație sau nu aveți, e vina ei, că minte și nu știe să-și asume lucruri! Eu vreau să arăt lumii cine este Nicoleta și ce face Nicoleta. Dacă nu ești sincer ca persoană, pentru mine nu exiști” a spus Mădălin, iritat de cele întâmplate.

„Eu am încheiat totul cu ea, nu mi se pare normal să te porți așa cu ea! E o fată, frate...Nu trebuie să te comporți atât de urât cu ea. Tu trebuie să înțelegi un lucru și toată lumea. Eu înainte să ajung aici am vorbit cu Nicoleta, i-am explicat în toate modurile posibile...Acum, vezi tu, nu am ami avut timp, pur și simplu să-i ascult părerea, nu am avut niciun contact, nu am crezut că face chiar atât de urât. Eu am încheiat orice subiect, eu acum sunt cu Mădălina, cu ea vreau să continui și tu, personal...Eu am impresia că tu nu ești destul de matur. Poate lucrurile astea le faci din gelozie. Mădălina vreau să fie viitorul meu! Sunt bărbat, îmi asum, am greșit...Nu sunt însurat!” a spus Alexandru, lui Mădălin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest