Conflictele au luat proporţii uriaşe între două cupluri, la Dragoste fără secrete: „Ajung la concluzia că au ceva personal cu noi”

 
+3 click pentru
galerie

Scandalul între cuplurile Laurenţiu-Oana şi Cătălin-Carmen pare că nu se termină! În cadrul emisiunii de astăzi, concurenţii şi-au aruncat cu vorbe grele, chiar în direct, în timp ce prezentatoarea Bianca Sârbu încerca să îi liniştească.

După ce zilele trecute cuplurile care aveau ceva de împărţit erau Cătălin-Carmen şi Alexandra-Cristi, iată că un alt cuplu a luat locul celor doi. După ce au fost acuzaţi în repetate rânduri de Laurenţiu că se victimizează mult prea mult şi că au făcut un prea mare tam tam cu poziţia socială, Cătălin şi Carmen nu au mai suportat şi au spus lucrurilor pe nume.

„A fost o discuţie despre bac, despre muncă şi am încercat sa îi trag la discuţii, ca să îi lămuresc pe loc. N-am putut sa stau în chirie, ca să prindă Carmen experienţă cu fetiţa. După aia mi-a dat-o pe aia cu chiria, noi dacă nu avem o lună să plătim, ne dă afară. (...) Ei au paternitate, Laurenţiu lucrează pe lângă. Nu putem să ne comparăm cu ei. Bravo lor că au o meserie.” au spus Cătălin şi Carmen.

„În momentul în care vine vorba de sume, nu o să intru la domeniul contabil ca să spun câţi bani facem. Ajung la concluzia că ei au ceva personal cu noi, pentru că mereu când ne întâlnim. Carmen încearcă să instige, că na Laurenţiu i-a pus mâna pe nu ştiu unde, că de unde ştii să dansezi aşa. O surprind de multe ori pe Carmen că asistă la discuţiile mele cu Laurenţiu.” au contraatacat Laurenţiu şi Oana.

Totul este însă departe de a se apropia de final. Acum şi între partenerii celor două s-a iscat un scandal de zile mari. Rămâne de văzut cum va escalada situaţia. Ce cote vor mai atinge tensiunile în experimentul de televiziune „Dragoste fără secrete”, urmează să vedem. Pe www.dragostefarasecrete.ro puteţi urmări ce fac concurenţii, zi şi noapte.
Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest