Conflictul a luat amploare la „Dragoste fără secrete”! Florin şi Maiia, în pragul despărţirii! „Nu pot să trec peste gelozii de genul” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Cuplul Maiia-Florin din cadrul emisiunii „Dragoste fără secrete” a acaparat atenţia tuturor, încă de la început, la capitolul "tensiuni". Cei doi sunt în pragul despărţirii, iar motivul este chiar gelozia absurdă a lui Florin, din punctul de vedere al concurentei

Tot conflictul a pornit de la o poză. Se pare că Florin a fost deranjat de faptul că un domn a dorit să facă o fotografie cu iubita lui. Lucru care ţine de meseria ei, de altfel, aceasta având ca job: animatoare într-un club. Maiia a declarat că ştia de la bun început cu ce se ocupă, aşa că nu are de ce să reacţioneze atât de exagerat.

„Uşor, uşor realizez unele lucruri. Nu pot să trec peste gelozii de genul. Se degenerează situaţia foarte mult. Nu ai cum să îmi comentezi când eu sunt dansatoare într-un club. (...) Domnul care a cerut sa facem poze, îmi poate fi tată. (...) Nu pot să accept aşa ceva, nu calc pe orgoliu pentru iubire.” a mărturisit Maiia.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest