Consuela di Monaco, înșelată de iubit: ”I-am reproșat și zilele trecute”

 

Visa să devină nevasta lui, însă totul s-a năruit într-o clipă. Consuela di Monaco a fost înşelată de Mirco Maschio, cel cu care îşi dorea să fie pentru tot restul vieţii.

S-a ales praful pentru că el mai avea o iubită:.

”Eu pe Mirco îl cunosc de 15 ani. Ne-am cunoscut într-o discotecă practic, faimoasă din Italia. La momentul ăla eu aveam relaţia despre care voi ştiţi şi nu prea am cochetat cu el”.

A trăit o poveste de dragoste alături de Mirco Maschio, dar fericirea s-a transformat în coşmar. Consuela di Monaco a aflat că bărbatul pe care-l iubea juca la două capete.

Totul a început cu o misterioasă cina pe care trebuia să i-o pregătesc lui din peşte, din crudităţi, ce vrea el să mănânce, ce-i place lui să mănânce la Padova şi pe urmă s-a ales praful.

”I-am reproşat şi zilele trecute pentru că eu de curând m-am dus în Italia, a fost un an de comemorare a tatălui lui care ştiţi că s-a sinucis şi acolo ne-am întâlnit. El era în continuare cu ea şi eu eram lângă ei undeva la câţiva metri şi i-am zis:"Ştii că tatăl tău nu voia să ai această relaţie, nu-şi dorea pentru tine o femeie cu doi copii mici şi nu era asta o problemă ci faptul că el a destrămat o familie”.

A aşteptat un an ca Mirco să se întoarcă la ea. Zadarnic însă. Până când l-a cunoscut pe Adamo. El a ajutat-o însă să treacă peste această cumpănă.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest