Consumă aceste alimente la micul dejun și scapă pentru totdeauna de grăsimea abdominală

 

Se știe deja că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, iar de ea depinde doza de energie și starea de spirit a fiecărei zi, așa că trebuie să alegi cu mare atenție ce consumi.

Dacă te confrunți cu kilograme în plus, atunci alegerile sunt și mai dificile, însă nu trebuie să te dai bătut.


Câteva alimente pe care le ai și tu în bucătărie și combinate în mod eficient te ajută să scapi de inestetica grăsime din jurul abdomneului în cel mai scurt timp, așa că începi chiar de mâine să schimbi ce consumi la micul dejun.

Ei bine, persoane care au reușit să slăbească sănătos cu ajutorul acestor alimente și-au dezvăluit secretul taliei lor de invidiat.

1.  În primul rând, consumă mai puțină mâncare dulce la micul dejun, așa că renunță la pâine, cereale și brioșe, căci zahărul rafinat nu este deloc sănătos și  va crește zahărul din sânge.


2. Crește doza de proteină


Consumă ouă fierte, iaurt, nuci crude și unt de arahide.

3. Consumă ovăz integral în locul fulgilor de ovăz

4. Nu uita de legume, deoarece conțin multe fibre care ajută la digestie. Cea mai bună alegere pentru micul dejun este spanacul.

5. Consumă grăsimi

Crește energia în timpul dimineții cu ajutorul alimentelor sănătoase precum nuci, semințe, avocado, unt de arahide și ulei de cocos, informează Theheartysoyul.com .

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest