Consumă în fiecare dimineață ”aurul lichid” și scapă de toate problemele care nu îți dau pace

 

Grecii și romanii numeau acest ulei ”aurul lichid” pentru că îi apreciau valoarea. Nu trebuie să îți lipsească uleiul de măsline din alimentația zilnică. Începi fiecare dimineață prin consumarea acestui preparat miraculos.


Dacă adaugi și lămâie peste uleiul de măsline, vei obține un adevărat lubrifiant pentru mucoasa digestivă și vei activa funcțiile ficatului și ale colecistului.

Uleiul de măsline este bogat în acizi grași, elemente esențiale pentru reactivarea circulației și scăderea nivelului colesterolului rău.

Este și un agent antiinflamator și protector care, în combinație cu lămâia, oferă și vitamine. De aceea, se recomandă acest remediu nu numai pentru adulți, ci și pentru copii. Și ei pot lua o linguriță cu ulei de măsline și trei picături de lămâie. Merită încercat.

Pentru a combate afecțiunile articulare și reumatice

După cum știi deja, secretul constă în proprietățile antiinflamatorii ale uleiului de măsline. Dacă iei acest remediu în fiecare zi, pe stomacul gol, vei ameliora durerile articulare. Este ideal să începi ziua cu acest „aur lichid”.

Sursa: http://oglinda.tv

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest