Consumă în fiecare zi o linguriță din remediul miraculos și scapă de kilogramele în plus de trei ori mai mult

 

Dacă ești sătulă de diete peste diete și nimic nu pare că te mai ajută, trebuie să încerci și o altă soluție, cunoscută ca din Antichitate ca fiind cel mai bun aliat pentru cei care vor să scape de kilogramele în plus.

Dacă până acum ai încercat băuturi care promit slăbirea în greutate cât ai clipi, este timpul să iei aminte cum dai jos kilogramele în plus, de trei ori mai mult.

Ultimele cercetări arată că cele mai bune rezultate pot fi atinse dacă consumați băuturi pe bază de ierburi și condimente.

Chimenul roman (Zira) este unul din cele mai populare condimente din bucătăria orientală. La exterior este asemănător cu chimenul obișnuit, însă gustul și aroma sunt total diferite.

Zira are un iz care amintește de nucă și îmbogățește gustul bucatelor din legume, orez, pui, miel. Această băutură unică de slăbire se obține astfel. Puneți într-un termos 2 lingurițe de ceai verde și 3 linguri de zira, apoi turnați 500 ml de apă fierbinte și lăsați să se infuzeze. Consumați ceaiul între mese.

Întrebuințarea chimenului, ca și a altor condimente, este contraindicată persoanelor care suferă de ulcer stomacal și duodenal, de gastrită și aciditate ridicată, informează oglinda.tv.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest