Copiii tăi se spală cu pastă de dinţi cu granule de albire şi micro curăţare? Sunt în mare pericol! O tânără a păţit-o pe pielea ei

 

Pasta de dinţi cu granule se numără fără doar şi poate printre preferatele copiilor mai ales. Totuşi, atunci când acest tip de produs a apărut, nimeni nu s-a întrebat dacă există vreun efect negativ asupra sănătăţii.

Conform secretele.com, o tânără pe nume Emily Lallouz a trăit coşmarul vieţii ei din cauza folosirii pastei de dinţi cu granule mentolate. Totul a început cu o simplă durere de dinţi. Pentru asta, tânăra a mers la dentist. În timp ce dentistul ar fi vrut să trateze rădăcina unui canal, acesta a descoperit ceva ce nu ar fi trebuit să se afle acolo. Granulele de la pasta de dinţi ajunseseră în rădăcina canalului după ce ar fi fost blocate între dinţi şi gingii.

“Acestea prin bacteriile la nivel gingival, provoca gingivita si din cand in cand, infectii ale gingiilor, pana la maxilar, precum si paradontita. Aceasta boala este extrem de infricosatoare “, a declarat pentru ABC 15 News Justin Phillip, dentist.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest