Copilul unic în lume și așteptat de toată lumea s-a născut: ”Fiul nostru este revoluția iubirii”

 
+3 click pentru
galerie

Cel mai așteptat bebeluș al momentului a venit pe lume, iar părinții sunt în culmea fericirii, mai ales că are o poveste unică în lume. emoționantă pentru multe persoane.

Diane Rodriguez și Fernando Machado au devenit părinți pentru prima dată și le-au împărtășit tuturor vestea că au un băiețel. Diane a dat vestea că iubitul ei, care este transexual, așteaptă primul lor copil. Tânăra și Fernando sunt un cuplu din anul 2013, după ce s-au cunoscut pe rețelele sociale.


Fernando este născut în Venezuela femeie, dar s-a mutat în Ecuador pentru a locui cu iubita lui. Diane s-a născut băiat, iar în anul 2013 a devenit prima persoană transexuală care a candidat pentru Congres.

Cei doi au dezvăluit anul trecut că au conceput copilul natural, de vreme ce niciunul dintre ei nu a renunțat încă prin operație la organele sexuale.

„Trăim ca bărbat și ca femeie. Procesul pentru a ajunge acolo este unul complex pentru noi. Eu sunt o femeie transgender, iar Fernando este un bărbat transgender”, spunea la momentul respectiv Diane pentru Daily Mail.

Astăzi, ei au devăzluit primele fotografii din ipostaza de părinți.

”După nouă luni de sarcină, am decis să facem publică nașterea fiului nostru. Reprezintă un ecou istoric pentru drepturile diferitelor familii din Ecuador. Noi l-am primit cu toată iubirea și grija pe fiul nostru, pe care îl vom înregistra în lunile următoare.
Vă mulțumesc pentru mesajele frumoase, nu ne-am uitat la mesajele negative. Fiul nostru este revoluția iubirii și le mulțumim tuturor celor care au au înțeles relația noastră
”, le-au transmis cei doi prietenilor virtuali care i-au felicitat.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest