Cornelia Catanga, noi declarații despre motivul despărțirii de Aurel Pădureanu: „Sunt multe probleme”

 

După ce a aruncat bomba despărțirii de Aurel Pădureanu, bărbatul care i-a fost alături de mai bine de 33 de ani, Cornelia Catanga a continuat seria dezvăluirilor! Interpreta de muzică lăutărească a mărturisit ce anume a dus la ruptura de soțul său.

Toată lumea a fost șocată de vestea despărțirii dintre Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu. Acum, la scurt timp după ce a făcut anunțul separării, artista a oferit mai multe amănunte despre ce anume a dus la despărțirea de soțul ei.

Noi declarații despre despărțirea dintre Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu

Perioada de izolare în pandemia de coronavirus a reprezentat pentru majoritatea cuplurilor un punct de cotitură în relație, așa cum s-a întâmplat și în cazul celor doi artiști. Potrivit spuselor Corneliei Catanga, neînțelegerile între ea și soțul său au apărut din cauza evenimentelor amânate pe bandă rulantă și a crizei de comuncare.

„A fost o discuție, pentru că soțul meu și-a ajutat foarte mult colegii și eu spuneam: „Fii mai rezervat”. Și de la contraziceri se începe o discuție. Criză de comunicare între cei doi soți pentru că problemele sunt foarte mult, mai ales acum în perioada pandemiei.

Ne lipsesc concertele, ne lipsesc nunțile, ne lipsesc botezurile, nunți pe care le aveam de câte 500-600 de persoane. Lumea nu mai poate sa facă, le-au anulat pentru la anul sau renunță” ne-a mărturisit Cornelia Catanga.

Cornelia Catanga a ținut să precizeze că în ciuda separării de Aurel Pădureanu, acesta are în continuare grijă de ea. Astfel că atunci când au decis sa locuiască în colțuri separate ale casei, artistul a fost cel care și-a făcut bagajul și a urcat la etajul 2, pentru a nu o lăsa pe soția sa să depună efort, din cauza problemele de sănătate cu care s-a confruntat până în prezent.

„Eu stau la etajul 1 și soțul meu stă la etajul 2. El nu mă lasă pe mine să urc 44 de scări zilnic. Dar lucrurile se vor așeza, eu sper că se vor așeza. Voi știți că eu sunt o fire mai impulsivă.” a mai spus Cornelia Catanga.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest