Cosmin de la „Dragoste fără secrete” a încălcat regulile! Carmen s-a simţit nedreptăţită!

 
+2 click pentru
galerie

Cosmin de la „Dragoste fără secrete” a încălcat regulile task-ului de vineri. Sarcina pentru acest sfârşit de săptămână a fost ca băieţii să le creeze rochiile partenerelor, pentru gală.

Cosmin a fost ajutat de Narcisa în timp ce crea design-ul rochiei pe care ar trebui să o poarte, în această seară. Concurenta Carmen s-a simţit nedreptăţiţă, dat fiind că ea şi Cătălin au respectat întocmai ce li s-a cerut, fără să se abată de la nicio condiţie pusă.

Supărarea nu a durat mult, Narcisa motivând acţiunile ei. Se pare că aceasta a vrut să creeze un moment în care să scape de plictiseala din casă, aşa că l-a ajutat pe partener să împletească anumite porţiuni din rochie.

Odată ce a auzit argumentele roşcatei, Cătălin, partenerul lui Carmen, a mărturisit că este demn de apreciat şi că nu există rost de supărări. Aşa că, totul este bine, când se termină cu bine.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest