Costi Ioniță sare în apărarea lui Babasha: ”Altfel ne calcă toți în picioare”

 

Costi Ioniță consideră inadmisibilă reacția celor care l-au huiduit pe Babasha, care a urcat pe scenă și a cântat alături de Coldplay.

Trupa Coldplay a decis să-i ofere posibilitatea lui Babasha, artist autohton, să cânte în deschidere la primul concert susținut ieri, 12 iunie, pe Arena Națională. Ideea trupei nu a avut efectul scontat, cântărețul de manele fiind întâmpinat cu fluierături de publicul prezent pe cel mai mare stadion din România.

Despre incidentele de pe Arena Națională, Costi Ioniță a spus: ”Sunt siderat cum ai noștri au putut să huiduie un artist la început de carieră, cântând alături de Coldplay un pic, 30 de secunde manele. Băi, învățați să fiți uniți, să fiți forță, că altfel ne calcă toți în picioare. Felicitări, Babasha, că ai fost alături de Coldplay!”

 

Babasha a comentat pe TikTok momentele de aseară: ”Aș vrea să revin și eu cu un răspuns pentru tot ceea ce s-a întâmplat, deși nu sunt în măsură să intru în discuții, tocmai fiind în centrul atenției acum.Nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva și nici nu sunt în măsură să vorbesc despre așa ceva, las oamenii să judece situația cum trebuie.

Ceea ce trebuie să spun este că cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor, iar ei s-au uitat în top-urile muzicale și m-au văzut pe mine, i-au contactat pe impresarii mei și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim de un alt nivel. Indiferent de toate huiduielile din lume, eu tot aș fi acceptat, pentru că așa ceva este o dată în viață”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest