CRBL şi Oase, Ruby şi Robert, în finala „Asia Express”! Ce surpriză au primit înainte de marea finală din seara asta

 

Cele două echipe formate din Ruby și Robert, CRBL și Oase sunt finaliştii sezonului 2 al competiţiei „Asia Express”. Astfel, cei patru vor lupta în finală pentru marele trofeu şi pentru premiul de 30.000 de euro.

După ce au făcut faţă cu brio tuturor probelor prin care au trecut, cele două echipe speră să pună mâna pe premiul cel mare. Iar pentru a fi relaxaţi înainte de marea finală, Gina Pisto le-a făcut o surpriză de nerpreţuit, dat fiind locaţiile prin care s-au perindat: o seară la hotel!

Cocuţa şi Boantă, lacrimi de crocodil

După ce Gina Pistol a anunţat ultima echipă eliminată înainte de marea finală, Cocuţa şi Bofdan Boantă au povestit ce a însemnat experienţa Asia Express pentru ei.

„Îmi pare rău că am ieșit cu o zi înainte de finală. Suntem legende în „Asia Express”, avem cele mai multe amulete jucate și câștigate! A fost o experiență foarte grea, foarte frumoasă care m-a făcut să fac lucruri la care nu mă gândeam vreodată” a spus Bogdan Boantă.

Știam sigur că emoțional nu vom reuși să trecem, nu există locul 2 pentru noi, există doar locul 1” a completat și Cocuța. „Îmi era frică de „Asia Express”, îmi era frică că o să ne depășească pe noi” a mai spus Cocuța.

Cel de-al doilea sezon al show-ului Asia Express se apropie de final. În seara asta, de la 20:00, la Antena 1, se va desemna echipa câştigătoare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate