Cristi Borcea, de nedespărţit de Valentina Pelinel! A fost la primul eveniment monden, după eliberarea din închisoare

 

Cristi Borcea se bucură din plin de timpul petrecut alături de familie, acum că a ieşit din închisoare. Şi spunem asta pentru că, în urmă cu câteva zile, fostul şef al Dinamo și-a făcut apariţia la un eveniment monden, iar alături i-a fost Valentina Pelinel.

Cristi Borcea este mai fericit ca niciodată! După ce a ieşit din puşcărie, în urmă cu trei săptămâni, după ce şi-a ispăşit pedeapsa în „Dosarul Retrocedărilor”, iată că acum radiază de împlinire. Atât dinamovistul, cât şi Valentina Pelinel au atras atenţia tuturor.

Evenimentul monden a avut loc după ce Cristi Borcea a părăsit ţara şi a plecat în Ungaria, pentru a-şi investiga starea de sănătate. Înainte să plece, afaceristul a mărturisit că singurele lucruri care îl preocupă, odată ce și-a căpătat libertatea, sunt familia şi sănătatea.

Se pare că lucrurile merg foarte bine pentru Cristi Borcea, din moment ce odată cu întoarcerea în România, fostul şef Dinamo s-a afişat la un eveniment monden cu partenera sa de viaţă, Cristina Pelinel. Mai mult decât atât, blondina a postat o imagine în care apărea alături de Cristi Borcea, de Adrian Sînă şi de Anca Serea, fotografie care a strâns mii de like-uri şi comentarii pozitive.

”Nu mă mai interesează fotbalul sau altceva în afara familiei mele și a sănătății mele. Sunt la Budapesta acum. Mă interesează doar să găsesc o clinică foarte bună de detoxifiere sau care să mă ajute să mai repar ceva la sănătatea mea. Nu mă interesează Dinamo sau ceea ce s-a mai scris și v-am anunțat din octombrie 2018 în ce condiții aș putea să mă întorc în fotbal. Nu se pune problema fără un stadion nou. În fine, nu știu exact unde o să fac sărbătorile de iarnă, voi fi alături de familie, în tot cazul. Nu știu locația exactă, în România, la Budapesta. Vă rog să rețineți mesajul meu exact adresat celor ce mă caută: ”În cazul în care aveți nevoie de mine, mă găsiți tot acolo unde eram când nu aveați nevoie de mine!”. Îi aparține lui Al Pacino”, spunea Cristi Borcea pentru Libertatea, după eliberarea din închisoare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest