Cristi Borcea rămâne în spatele gratiilor! Cererea de eliberare i-a fost respinsă de Tribunalul Bucureşti!

 
+3 click pentru
galerie

Cristi Borcea şi-a jucat ultimul as din mânecă! Tribunalul Bucureşti i-a respins ultima cerere de eliberare la care avea dreptul, aşa că fostul acţionar dinamovist va rămâne în continuare, în puşcărie.

Cristi Borcea va rămâne în spatele gratiilor, din cauza unei decizii care nu mai poate fi contestată. Nu a trecut mult timp de când, fostul acţionar făcea prima cerere de eliberare condiţionată. Acest lucru se întâmpla chiar pe data de 24 aprilie, la Judecătoria Sectorului 5. Dar după ce prima cerere i-a fost respinsă, afaceristul a mai avut o carte de jucat: o altă cerere de eliberare condiţionată. Din păcate, şansa s-a irosit, cu o decizie deloc favorabilă fostului acţionar din Ştefan cel Mare.

Care este afecţiunea de care suferă Cristi Borcea?

Diagnosticul pus de medici acestuia a fost de extrasistole. Aceasta afecţiune reprezintă o contracţie a inimii care este diferită de ritmul normal. Cauza exactă este încă necunoscută, deşi pot exista câtiva factori care o declanşează precum: oboseala, stresul, nicotina, cafeaua sau tensiunea arterială ridicată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest