Cristi Chivu, mesaj acid pentru cei care nu stau în carantină: “Dacă beau o țuică nu se lipește de mine”

 

Cristi Chivu se numără printre românii care au luat măsuri imediate împotriva coronavirusului. Stabilit în Milano, Italia - țara cea mai afectată de pandemie, antrenorul se află în carantină alături de familia sa și nici nu vrea să mai audă de fotbal.

Cristi Chivu este la curent cu absolut tot ce se întâmplă pe plan planetar, din cauza pandemiei și are grijă de sănătatea lui și a familiei lui stând în autoizolare. Deranjat de faptul că nu multă lume este conștientă de gravidatea situației, tratând lucrurile cu o ușoară indiferență, marele fost fotbalist și-a spus părerea într-o emisiune TV despre persoanele care nu stau în carantină.

”Da-l naibii de Campionat European! Suntem cei mai afectați, pentru că zilnic avem 1.500 de infectați cu vreo 200 și ceva de decese zilnice! Asta trebuie să înțeleagă toată lumea. Nu e de glumă. Boala asta e foarte uşor de transmis. Să nu se creadă nimeni Superman, Batman, staţi dracu’ acasă! Asta-i ideea! Nimic nu va mai fi la fel cum a fost până acum, trebuie să învăţăm din chestia asta! Trebuie să ne protejăm bătrânii, să nu ne credem eroi, să avem grijă unii de alţii”, a declarat fostul fotbalist în cadrul unei emisiuni TV. 

Mai mult decât atât, îngrijorată din cale-afară pentru situația actuală s-a arătat și soția fostului mare fotbalist, Adelina Chivu, care a mărturisit că nu îi place deloc ideea că românii de peste hotare, mai ales din Italia, decid să se întoarcă acasă în perioada asta de criză.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest