Cristian Daminuță, devastat de moartea bunicului său: „M-a dărâmat complet”

 

Cristian Daminuță trece prin momente cumplite! Bunicul său a murit, iar pierderea lui i-a lăsat un mare gol în suflet! fotbalistul se declarată dărâmat de cele întâmplate, mai ales că persoana pe care a pierdut-o a fost cea care l-a crescut.

Cristian Daminuță suferă cumplit, după ce bunicul său a decedat. Bărbatul în vârstă de 85 de ani a pierdut lupta pentru viață, din cauza unor probleme de sănătate cu care se confrunta de ceva timp.

Și chiar dacă toți membrii familiei se așteptau la tragicul eveniment, Cristian Daminuță ne-a mărturisit că moartea bunicului său tot l-a marcat, fiind dărâmat de pierderea ființei dragi.  

„Este o veste tragică. M-a dărâmat complet, pentru că săptămâna trecută am fost la el, am petrecut puțin timp cu el, și astăzi, din păcate, ne-a părăsit. Din cauza bătrâneții, avea 85 de ani. Avea momente când își pierdea cunoștința, nu mai știa de el”, ne-a spus Cristian Daminuță.

Celebrul fotbalist ne-a povestit și un episod emoționant care a avut loc între el și bunicul său, cu doar câteva zile înainte să moară. Cristian Daminuță a dezvăluit că atunci când bărbatul de 85 de ani l-a recunoscut a început să plângă în hohote și l-a îmbrățișat puternic.

„Când i-am zis că sunt nepotul lui m-a strâns tare în brațe și a început să plângă”, a declarat printre suspine Cristian Daminuță, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest