Cristina Cioran s-a afișat în hainele noului iubit: ”Așa e combinația”

 

Actrița și-a refăcut viața, dându-l uitării pe fostul partener Alex Dobrescu, care continuă să fie insistent în ceea ce o privește.

Alex Dobrescu este de domeniul trecutului. Cristina Cioran este implicată trup și suflet într-o nouă poveste de iubire. Actrița, care a reușit să obțină un ordin de protecție împotriva tatăului fetiței ei, și-a refăcut viața. Chiar dacă încearcă să păstreze discreția în privința noii relații, vedeta a oferit unele detalii.

”M-am îmbrăcat cu o cămașă bărbătească, cu un sacou bărbătesc și sandale cu toc. Da (nr. le-a luat din garderoba iubitului). Nu te așteptai la răspunusul ăsta. E o ținută oversize, hainele partenerului, așa e combinația”, ne-a spus Cristina Cioran pentru Spynews.ro.

Actrița își dorește să nu își mai afișeze viața privată în spațiul public. ”Mi-am învățat lecția și viața privată trebuie ținută privată. Nu, o luăm ușor, foarte ușor, nu e nevoie de mai mult deocamdată”, ne-a mai spus ea.

Totodată, vedeta a vorbit și despre vacanțele pe care le-a planificat în această vară. ”O să merg într-o vacanță împreună cu cea mică și un grup de prieteni, după care voi merge singură într-o vacanță, singură adică fără copil, prima oară cu copil, a doua oară fără copil. Da (n.r. cu partenerul de viață)”, a mai declarat Cristina Cioran


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest