Cristina Ich, împotriva căsătoriei! Ce părere are iubitul ei, Alex Piţurcă „Nu vreau să mă mărit!”

 
+2 click pentru
galerie

Alex Piţurcă şi Cristina Ich formează cel mai bombă cuplu al showbiz-ului românesc şi sunt făcuţi unul pentru altul. Dar cu toate acestea, se pare că frumoasa şatenă nici nu vrea să discute despre căsătorie.

Deşi cei doi demonstrează tuturor că dragostea lor este una rezistentă şi extrem de serioasă, Cristina Ich a postat pe instagram, un story în care vorbeşte amănunţit despre relaţia ei, dar şi despre căsătorie.

Se pare că modelul nu vrea să ştie absolut nimic de căsătorie. În filmuleţul postat de ea pe reţeaua socială, aceasta satirizează relaţiile perfecte şi deşi spune că îl iubeşte extraodinar de mult pe Piţurcă JR, ideea de a fi uniţi de un act, nu există în mintea ei.

„Sunt moldoveancă şi ştiu ce trebuie să fac! Cum ar fi: să mă mărit! Mă bucur sa vă văd cu relaţiile voastre perfecte. Şi eu am o relaţie absolut perfectă. Îi vine să mă arunce de trei ori de la balcon, dar este relaţia perfectă, să ştiţi. Nu sunt deloc isterică, nu. Urlu de vreo şapte ori pe zi, dar nu sunt deloc isterică, sunt foarte calmă. Am relaţia perfectă!

Nu, nu, Doamne! Nu m-am visat niciodată mireasă, prinţesă! Nu vreau să mă mărit! Am o relaţie foarte frumoasă cu iubitul meu, nici el nu vrea. Mă iubeşte, îl iubesc foarte mult. Îl iubesc extraordinar de mult. Nu vreau să mă mărit, nu vreau să port rochie albă de mirească, nu vreau să bat pe la uşi: „Îmi daţi şi mie rochii de mireasă, că sunt Ich şi mă mărit?!” NU! La un moment dat, un jurământ eu cu el, nu ştiu, frumos aşa să avem un jurământ, un legământ mă gândesc. Eu cu el. Atât!” a spus Cristina Ich pe instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate