Cristina Ich și-a deschis sufletul: „Un produs frumos ambalat pe Instagram”

 

Influencerița a avut o postare cu care și-a pus pe gânduri urmăritorii de pe rețelele de socializare.

Cu ultima postare pe rețelele de socializare, Cristina Ich și-a îngrijorat fanii. Frumoasa influenceriță a recunoscut că, de o bună perioadă de timp, nu mai reușește să le ofere celor care îi urmăresc activitatea un content așa cum și-ar dori.

"Căutându-mă pe mine...
Am realizat că a trecut destul de mult timp de când am încetat să mai fiu acea prietenă, acel sprijin de încredere, mereu prezentă cu un cuvânt bun, cu o încurajare, care făcea multe fete să spună: "mi-au făcut ziua mai frumoasă." Nu vreau să mă victimizez, știu că a fost un an greu pentru toți, într-o oarecare măsură. Dar ce faci când trăiești într-o incertitudine constantă, neștiind ce alegeri să faci, dacă sunt bune sau nu, când ambivalența te copleșește?"
, scrie Cristina Ich.

Influencerița a adăugat: "Îmi pare atât de rău că am uitat să fiu eu însămi, transformându-mă într-un produs frumos ambalat pe Instagram. Eram acea voce de încredere pentru fete, iar acum mă limitez la câteva postări sterile. Comunitatea mea merită mai mult, și vreau să vă spun că la un moment dat voi reveni. Trebuie doar să mă regăsesc. Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru toți anii în care mi-ați fost alături. Sprijinul vostru înseamnă enorm pentru mine."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest