Cristina Pucean s-a tunat și s-a făcut brunetă! Cum arată dansatoarea după schimbarea radicală de look/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Cristina Pucean și-a facut o schimbare de look radicală! Dansatoarea preferată a manelisților și-a pus o pereche de silicoane mai mari și s-a făcut brunetă! Cum arată acum?

Cristina Pucean a renunțat la blondul care a consacrat-o și a optat pentru o culoare opusă. Mândră din cale-afară de noua transformare, celebra dansatoare și-a etalat noul look prin intermediul unei serii de imagini publicate pe contul său de socializare.

Mai mult de atât, Cristina Puican, pe numele real, pe lângă ajutorul hairstylistului a apelat și la cel al medicului estetician pentru mărirea bustului. Astfel că pe lângă bunetul inedit, dansatoarea le-a arătat admiratorilor și noile silicoane.

În urmă cu puțin timp, Cristina Pucean a dezvăluit că motivul pentru care a decis să își schimbe implanturile mamare a fost pentru că nu se mai simțea bine în pielea ei, însă o dată cu decizia de a-și augmenta bustul, i-a revenit încrederea în sine. 

„N-am avut nicio problemă de sănătate, dar îmi doresc de prin lumea mai să le schimb. Nu mă mai simțeam bine în pielea mea. Dar acum mă simt frumoasă, mă uit în oglindă și îm place ce văd, chiar dacă nu sunt vindecată încă”, a spus blonda, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest