Cristina Vasiu, traume din copilărie: ”De atunci am rămas cu frica asta”

 

Cântăreața are planuri mari pentru anul care vine: o casă și mai încăpătoare. Dar are și o temere legată de această situație, pe care o poartă de la o vârstă fragedă.

 

Cristina Vasiu anunța în urmă cu ceva vreme că-și scoate casa în care locuiește acum la vânzare. În cele din urmă s-a răzgândit și dorește să o păstreze, dar acest lucru nu o împiedică să-și mai construiască una, și mai încăpătoare, cu patru camera, după cum a declarat în exclusivitate, în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars.

 

„Suntem tot aici, pentru că nu am găsit un cumpărător. Am avut câteva variante, dar bineînțeles că întotdeauna există o negociere și nu am vrut să renunț la prețul pe care l-am publicat inițial, pentru că am vrut să vând cu tot ce este în interior. Ulterior m-am răzgândit, pentru că am investit foarte mult în toate lucrurile care sunt aici și cumva a ajuns căsuța mea să arate fix așa cum mi-am imaginat-o la început când m-am mutat și am dormit pe o saltea, în casa goală. Atunci am zis că eu o să fac tot posibilul să realizez ce îmi doresc. Nu am avut posibilitatea financiară să cumpăr tot de la început și cumva fiecare lucru a fost cumpărat separat”, a declarat cântăreața.

 

Noua locuință pe care o are în plan vine și cu o problemă: anume teama de a dormi singură în casă, pe care o are artista de pe vremea în care era copilă și era lăsată acasă se părinți, atunci când aceștia plecau în toiul nopții la muncă. Mai ales că s-a întâmplat atunci ca niște hoți să aterizeze pe balcon, de unde au furat ceva haine.

 

„Îmi doresc chiar anul ce vine să am o casă mai mare, asta dacă toate lucrurile funcționează bine între noi și reușim să facem treaba asta. Singură mi-ar fi frică să stau într-o casă, eu, femeie, să mă mut într-o casă cu patru camera. Teama de a sta singură o am de mic copil, pentru că atunci când părinții mergeau la serviciu, eu rămâneam seara singură întotdeauna și la mine acasă, în Hunedoara, la un moment dat, niște oameni au furat niște haine de pe balcon, noaptea, iar tatăl meu a găsit urme a doua zi. De atunci cred că am rămas cu o micuță teamă, cu frica asta”, a precizat artista în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest